My Princess

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

My Prince

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Sweetpie

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Jumaat, 6 Ogos 2010

sickness that make me sick.

Try to guess which one had just won the race?



Errr masa ni i pun tak sure which one was i. :)


I x nak alcohol, but i want sushi. Yes!! I hate when its about to turn morning and evening to night.
Time tido je saya aman.

Might be the triplets are double of me and my singleton baby.


------------------------------------------------------

Ok enough for the cartoons.

every minute, every second saya rasa sangat tak selesa.
Ni baru masuk office lepas MC 2 hari.

Deria bau dah mula macam super alert. Yang orang tak bau pn saya boleh detect.
Hebat
Tak boleh bau sabun basuh kain especially. Axion pun terasa sangat *^%#$%
Dah bersara dari keje-keje laundry since a month ago.



Memasak dah separa holiday. Dari dua tiga jenis lauk dah merudum jadi satu atau tak ada langsung. Hohhh sangat menyiksakan.

Semalam gigihkan diri masak daging lemak cili api.
Sesak dada tahan nafas dan tuhan je tau macam rasa nak terbalik rumah tu kepala ni berpusing.
Akibatnya saya tak lalu nak makan.


Lagi tak suka makan ubat or any vits.
Teramat busuk untuk ditelan.


Juga tak suka minum susu. Banyak mengelat.
Unless kalau En Husband buat baru minum.


Tapi honestly Enfamama Vanilla sangat sangat tak sedap.
Cukup la dengan Anmum untuk saya.
Seee saya tak demand nak susu mahal. Nasib baik susu mahal tak sedap kan..
Selamat la kamu. ;)

.....Off topik kejap.....




Suatu ketika dahulu,


Saya paling suka dan sangat senang makan ubat.


Banyak benda2 pelik saya dah experiment dengan ubat.


Sampai masuk hospital pun pernah.


Curi makjun ummi pun pernah.




Sebelum kawin, Anlene 1 pack habis sebulan.


Sekarang, suka lubang lubang klu bab minum susu.




I know susu penting for the baby and me. Ok.. ok.. im trying!






.....Masuk balik......





Saya juga tak teringin something yang extra ordinary.
Semua masih under control walaupun sedikit merapu.
Mahu karipap masa tu dah pukul 12.30 tgh hari.
Mahu Caramel Frappucino at 10.30pm.

Memang suka mintak wrong timing. Nak buat mcm mana kan.

Sekarang saya nak sushi. Oleh sebab tak digalakkan makan sekarang, so saya tahan.
Tapi nak jugak NANTI.


----------------------

Dah nak dekat Ramadhan. Kuat kah saya??
Mana tau, the miracle of Ramadhan, then I got the strength of super woman.
I aim for never skip.

Wish me luck then.



Success doesn't come to you…you go to it

1 Kata-kata Magik:

~dARlee zURiS~ on 6 Ogos 2010 1:49 PTG berkata...

ohh noi..say no to sushi ok.
jgn sesekali mkn tau.
tp kalu teringin sgt,just mkn secubit je lah.takut ti meleleh air liur baby lak.huhuu..

hmmm...semoga kau kuat ek.
aku berpegang pada kata2.."Allah tu maha adil.Dia bagi kita susah time mengandung,insyaallh...senang time melahirkan nanti"
aku suffer giler time preggy
alhamdulillah...sakit nak lahirkan kysha hanya sekejap :)

 

It whirls likely W.H.E.E.L Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template