My Princess

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

My Prince

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Sweetpie

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Selasa, 14 Ogos 2012

Hannah saya..

Hannah saya demam. May be sebab terkejut dia jatuh gedebush masa main mlm td.
Anak dara tu walaupun badannya kussss semangat, tapi lasaknya aduhaiiii ligat!
Hannah main joget2 masuk dalam baldi. Dia kan debab, penuh la baldi tu jadi tak balance. Makanya jatuh la dia.

Pecah bibir berdarah banyak gila. Sedih mommy tengok darah terbazir. Nangis gak la mommy semalam. Hati si emak ni mmg syahdu sket.

Sekarang Hannah demam pulak. Pagi tadi lepas keluar anta adik pegi skolah, bawak Hannah pegi klinik. Tapi sebelum tu sempat Hannah main kuda nyanyi kat Caltex dua round. Minum Yogurt Bliss sebotol.
Mommy belanja Hannah nasi ayam Ayamas, dah abis separuh Hannah makan.

Hannah dah tido. Makan ubat, minum susu. Mommy tak bagi Hannah susu botol. Mommy bagi Hannah susu mommy. Peluk-peluk Hannah sampai Hannah tido. Hari ni mommy jaga kakak ok!

Hannah cari adik. Sikit-sikit Hannah jerit "adiiikk..adiiikkk..." Cari adik dalam baby cot tak de. Cari adik kat tilam tempat adik selalu tido pn tak de. Haih la Hannah ni, mommy pulak rasa rindu kat adik.

Serious mommy rindu Harraz, sayang.. Petang nnt mommy dgn daddy ambik adik k.


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 Kata-kata Magik:

. i . n . a . z . on 14 Ogos 2012 12:03 PTG berkata...

sian hannah. tapi hannah strong girl. sakit mulut, demam pun masih aktif.
seronok kan tengok adik beradik sayang menyayangi. :) diorang tau diorang tu adik beradik.

 

It whirls likely W.H.E.E.L Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template