My Princess

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

My Prince

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Sweetpie

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Selasa, 15 Mei 2012

Hannah ada adik

Hari ni Harraz dah lapan hari. Sejak adik lahir, saya sangat rindu nak peluk Hannah kuat-kuat,nak cium Hannah banyak-banyak, nak gomol-gomol Hannah sampai gelak-gelak.
Betul, saya sangat rindu moments tu semua. Kalau dulu kita selalu main sama-sama sampai Hannah gelak seronok sangat. Saya rindu nak tgk Hannah tido lasak pusing satu katil.
Bukan saya tak sayang Harraz, saya sayang cuma perasaan kesian dekat Hannah.
Mommy tak nak Hannah rasa mommy tak sayang kakak.
Pagi tadi saya dapat tido peluk Hannah. Rasa la lega sikit, tapi tak puas.
Tak baik ke saya ada perasaan macam ni?
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 Kata-kata Magik:

MummyWan on 15 Mei 2012 2:06 PTG berkata...

Noi..masa my 2nd baby arrive dulu pon da gak rasa cam tu..rasa bersalah and then rasa kesian dekat abang sulung..sebab dah xdpt nak spend banyak masa bersama-sama..abang sulung pon selalu merajuk..tapi after sumtimes, bila dah dpt adjust life sket..sume tu lenyap..abang sulung pon dah tak kuat merajuk dah..sayang kat adik sangat2..sampai kalu orang lain dukung dia plak bleh nangis beria2..huhuhu..

~daRLee ZuRiS~ on 10 Julai 2012 8:14 PTG berkata...

Hopefully baby nanti pun baik cam harraz.
Kalu cam kakak maya gak,pengsan mommy.hahaaa ;)

 

It whirls likely W.H.E.E.L Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template