My Princess

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

My Prince

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Sweetpie

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Khamis, 23 April 2009

Baik cikgu, saya update..

Mimpi mainan tidur kan???


Malam semalam aku mimpi baik punya retro. Rasa macam masuk pintu doremon, i was in a year 1994's.


Aku pun tak tau apa kaitan dengan apa yang aku dah buat the whole day and the right before i fall asleep last night sampai aku leh masuk zaman ni.


Lama seyyy mimpi tu. Siap sambung2. Funny. :D


Reza aku mimpi kisah fav ko. Tp unfortunately aku rasa ko x de dlm mimpi aku. hahah..


Masa tu aku baru nak masuk asrama. Damnn it. Kisah kat dalam Aspuri bole??? Tapi figure yang aku nampak exactly macam masa aku skolah dulu. Kat ground floor Bilik Study, kat tepi tangga, belah kanan building ada padang. Pavilion pn ada weih. Tapi pelik sebab kita assembly kat situ.


Aku baru masuk masa tu. pastu kalut2 tak reti nak sesuaikn diri. wat keje pn mcm ala2 lmbt. Loceng bunyi kul 7a.m. Aku tak reti nak kemas locker. Dorm pun asyik2 lupa je bilik mana satu. isk.. apa tah motif leh mimpi cam ni.


Err.. tak reti la cane nak cite.


Apa yg aku ingat aku lambat pas tu t'paksa ponteng assembly, nyorok dalam locker. Bdk2 lain pn ada gak yg lari2 nyorok. Yang baru bangun selubung ngan selimut pun ada. Aku lambat sebab tak jumpa stokin pas tu tak tau nak pakai baju apa.


Masa derang tengah assembly tu aku turun bwh g iron baju. tah cane aku leh masuk bilik warden kat bwh tu n tumpang iron kat situ. Hahah ala2 bodo gak mimpi ni.


Pas tu aku sambung nyorok dalam locker. Tapi kantoi jugak.. Aku nangis2 la sbb baru kan.. Tp akak prefect tu kesian dia pn bagi aku pinjam stokin. Dia pn tak jd la nak demerit aku.


herm... tak ingat dah apa jadi pas tu.


Tapi mmg la sangat tak de kaitan dengan tetiba masuk zaman skolah. Sblm tido smlm baca buku cite The Perfect Match n sms darling. Pas tu meneruskan pelayaran.


The Perfect Match tu kisah prosecutor ni anak dia sndiri kena rape and since tu budak ni tak bercakap. Trauma... Anak dia lelaki budak baru 8 tahun.


aaa again.. tak de kaitan kan????


-tata-

4 Kata-kata Magik:

fr.ima on 24 April 2009 8:08 PG berkata...

saya suke part akak prefect bagi pinjam stokin tu...heehee

mrsdjones berkata...

hahaha... kelaka la Noi mimpi.. mimpi mmg selalu takde motif pon :p mainan tidur je

Cikgu Oli berkata...

ini kerana kita dah officially tinggalkan zaman sekolah 10 thn dah...amacam nak reunion kelas ke? ke budak2 kelas kita tak cool?

Murni berkata...

cikgu oli bainunians ke??

hmm.. mungkin ko rindukan zaman skolah kot..

bagi aku.. walaupon masa skolah aku takde happening mana kan.. tpi bila igt balik mmg best kan?!

aku paling suke part yg ko pi tumpang iron kat bilik warden! pastu pi nyorok dlm lemari.. aduyai! hahahahha!!

 

It whirls likely W.H.E.E.L Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template