My Princess

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

My Prince

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Sweetpie

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sabtu, 4 April 2009

TAG: No.6 and No.6 Photo

aiyaakkkk... baru noticed kena tagged lagi..


Sorry ya  Mam CT noi tak perasan.



***Rules***

1. Go to your Picture Folder on your computer or wherever you store your pictures.

2. Go to the 6th Folder and then pick the 6th Picture.

3. Post it on your bloggy and tell the story that goes with the picture.

4. Tag 5 other glorious peoples to do the same thing and leave a comment on their bloggy tellin’ them ’bout it.

picture-008


Nama dia Norhayati binti Ruslan. Kawan baik saya masa blaja kat Uniten dulu. Kitorang roomate since 1st year 1st semester.


Dia budak accounting yang mmg sangat kontra dgn aku budak engine. Tapi kitorang ada 1 persamaan iaitu kitorang layan oldies.


Suka pasang lagu oldies kuat-kuar masa tengah study. Masyuk beb... Feeling jer rasa masa tu wlupun masing2 tgh struggle lain-lain konsep.


Kitorang ada lagu tema nama dia "Lagu Cepoink" Reason sebab lagu ni jadi "Cepoink",  masa tu tengah short semeseter. Kitorang layan satu mp3 oldies ni gila-gila n sem tu dua2 score 3.++. -wiwi-


Pastu kan bila kawan room sebelah tanya nape nama lagu tu "Cepoink" kitorg x leh nak ckp sbb bilik sebelah derang x score exm padahal derang pn kaki study jugak.


Gambar tu masa dia datang jalan-jalan kat Penang.


okeh abis dah memori silam..


1. Reza


2. K ina


3. Zurie


4. Inaz


5. Munek


6. Saloma..


Anda-anda semua sila buat tag saya yer...

7 Kata-kata Magik:

ima on 4 April 2009 4:01 PTG berkata...

ahaks...noi, aku tau dah ko kena tag ngan siti,tapi sebab aku buat lagi awal dri ko maka,aku pon terus tanpa segan silu mengetag ko sekali lagi, sila lihat blog saya...wakakaka..kira halal eh

mrsdjones berkata...

noi.. comey roomate ko.. :p
btw, layan michael learns to rock ek?
Siti pon layan rock kapak 80an.. dgn rock oldies haha..

Murni berkata...

ngee... saya sudah buat ini.. :P
http://queeninmurni.blogspot.com/2009/02/tag-gambar-pulak-from-miss-yun.html

alallalala.. lariksss~ :P

zuris on 6 April 2009 11:16 PG berkata...

hehee..aku pun dah buat nie
selamat.
zasss!! ;P

Cikgu Norhayati berkata...

Mangkuk Hayun!...xmo wat...dah ler folder gambar2 aku dlm Hd aku yg baru terbakar nih...hmph...

Cikgu Nihayatun kembali berkata...

HAPDATE!

. i . n . a. z . berkata...

nanti nanti aku buat yeh

 

It whirls likely W.H.E.E.L Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template