My Princess

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

My Prince

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Sweetpie

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Ahad, 29 Mac 2009

Ben was good..



The Curious Case of Benjamin Button..



 


 


May be i were a lil bit outdated. Tapi Reza, aku berjaya tengok movie ni sampai abis. Huh Akhirnya.. I love it.


Chop jangan gelak kn aku eh Reza.. Aku tau aku bukan sort of  "movie maniac" Tapi ko pernah ckp ko tak tengok cite ni kn????


3 sessions aku nak abiskn movie ni. At 1st i thought it was a boring movie. Ye la awl2 dah tunjuk baby tua. Serious buruk gila.. trus potong mood nak tengok.


But then i tried the 2nd time last night. Ok dah start nak rasa excited. Heheh tp half way tertido jugak. Herm panjang betul cite nih..


And this morning i successfully completed the story. Kind of backward of human nature. Herm.. rasa nnt nak tengok lg but this time straight non stop the whole story.


hihi.. wish me luck!

3 Kata-kata Magik:

Cikgu Nihayatun berkata...

aah aku tak tgk cerita nih lagi cause aku tak berminat
tapi dah kor leh layan
hmmm ok aku cuba later2..bila aku rasa nak cuba...ok?

so earth hour buat apa? nari depan peti ais?
aku bitau joe statement nih..dia gelak gila

0ladyfisz0 berkata...

cikgu, nape cikgu cakap 'aku' dgn sy?? Adakah kita sudah jadi sahabat?? Atau adakah kita setaraf???
Tak baik la ko ni reza.. cikgu ni la yg ajar ko bg x fail sejarah dulu tau. ko lupa?????
:D

Ustazah Ham on 1 April 2009 8:43 PG berkata...

siut je reza. aku dh pelik smcm dh apsal la plak cikgu nihayatun bleh komen kt blog ko ni noi. skali incek rezahatun upenye. sabo je la. btw aku mggunakn nama ustazah di atas adalah sbgai tnda pghormatan aku kt bliau krana bliau la cekgu peberet aku masa kt bainun dulu. ;-)

-cik halie-

 

It whirls likely W.H.E.E.L Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template