My Princess

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

My Prince

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Sweetpie

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Isnin, 11 Januari 2010

Memula isi borang..

Kami sekarang dalam fasa nak isi segala macam borang. Kepada yang dah kawin harus dah tau apa procedures semua. Tapi yang baru nak kawin macam kami ni, serabut jugak la tengok macam2nya nak kena isi.


Hehe bole tak tetiba malu nak mintak surat pengesahan dari boss pasal nak kahwin. Adeyyy macam mana saya nih...



Senarai semak ni penting. Tak nak nanti dah half-way ada benda tertinggal yang boleh membantutkan semua perancangan. Dan untuk mengelak kena ulang-alik pergi Pejabat Agama and kena amik extra cuti walhal cuti tu bole reserve tuk kahwin nanti. Betul kan????

Oke ini borang persetujuan wali. Terima kasih ayah sebab sudi jadi wali ter-Agung saya.


Ini borang nak mohon kahwin kot nama dia. Kalau tak silap yang ni la nak kena Tok Kadi sign..

-------------------------------------


Antara dalam checklist:

1. Surat Akuan Bujang (Lelaki/Perempuan)

2. Pergi buat HIV test kat hospital/klinik kerajaan (sah-sah kena amik halfday leave sebab test ni derang buat hari kerja and 2nd half sahaja)

3. Pihak lelaki kena settle kan borang dia dulu baru bagi kat pihak perempuan. (ni copyright ayat orang yang buat kursus kahwin )

Semalam lepas amik sijil kursus kahwin and segala borang, syahdu kejap bila akak tu salam dengan ucap selamat. Terima kasih kak.. Doakan kami selamat.


Okehhh saya nervous!!!


-------------------------------------------------------------------


p/s: Sayang, weekend ni ada Clarks Warehouse Sales. Harus kah kita serbu?? Kita nak kasut Clarks kan??? Ermm jom nak?



Success doesn't come to you…you go to it

2 Kata-kata Magik:

mrsdjones on 17 Januari 2010 6:54 PG berkata...

Noi dear,
Nette pon dulu duk tgk list and risau. Tp takpa semua org pon nervous. If you need anything or any help just email or call ok. Good luck!

Btw, why not Noi buat new page letak wishlist for wedding present. Senang nnt takde la dpt hadiah rice cooker 2.. 3 biji. Buat wishlist n kalau ada org nak cop kasi hadiah tu boleh cross the list. ;) Best kan camtu. Nyesal tak buat dulu haha :p

ladyfisz on 18 Januari 2010 3:13 PTG berkata...

Hi Nette.. Thank you. Pray for me ya.
Ermm wishlist wedding persent?? Heheh tak tersampai hati rasa nak buat. As long as it is a gift, so noi terima je what ever it is. Tu pn if ada la.. ;)

 

It whirls likely W.H.E.E.L Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template