My Princess

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

My Prince

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Sweetpie

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Rabu, 24 Februari 2010

Agenda seterusnya. Masa berjalan weihh..

Its going to reach 30th day which means one month left.

As for now, kad kawen pun tak finalize lagi which it makes me so stressful since daddy keep asking,
Where's the cards?? Where's the cards??
Budget for cards is very tight since orang-orang tak kan simpan kad kawen kita wat sentimental value.
Adalah sangat memedihkan hati bila kita sendiri terjumpa kad kawen kita berterabur or else berada di dalam tong sampah terus.

Terasa bertuah bila kawan En Fiancee bole bagi RM500 untuk 1200 keping kad. (printed for both sides and two maps). Ia adalah cukup memadai bagi kami.

Tapi yang menjadi masalah is to choose the best design. Sangat-sangat memakan masa dan agak menyesakkan 'si tukang design' as anta review dua kali kitorg reject.

First two samples, designed by our 'si tukang design' which were rejected. I want dark purple!!

Third is credited to Miss Nurul, my ex-colleague in Motorola.

Forth was edited by Mr Fiance and finally he knows which dark purple i wished.

Masa anta design tadi, 'Si tukang design' cakap:

Nak kosong macam tu je ke??

A'aah mmg nak simple je pun.

Honestly I am not expecting pokok menjalar dan kerawang berserabut pun.

----------------------------------

Kisah apa yang berlaku di rumah. Sekarang adalah dalam fasa mengecat dan tolak tarik susun menyusun perabut selepas cat. (guysss perabut ke perabot? cikgu BM x berapa nak pandai) :D Memang tersangat banyak kerjanya and i need to go home this weekend to help them.

I cant immagine how it gonna looks like. Ayah tanya kitorang adik beradik sorang satu nak cat bilik kaler apa. Haaaa amik kau. Kalau dah bagi option tanya kaler, memang jadi pelangi la rumah tu.

Master bed room merangkap bilik pengantin dan bilik Fizal- pink and dark purple.

Dik, ayunya bilik kamu kaler pink eh?" heheheh...

Bukan calang-calang ayu tu Kak Long, Ayu stailo OK!!!.

Hahahah hentam la labuuuu.

Bilik Mohd & Saufi - grey and dark grey. ( mohd comel dah amik alih kata tu bilik dia.) Ayah cakap kelabu taik hanjinggg. :D

Ruang tengok tv & tangga - hijau pucuk pisang

Dapur - orange and dark orange.

Tersangat menjadi tanggungjawab untuk saya pulang minggu ni. Kasihan mereka bekerja keras..

Terima kasih semua.

Success doesn't come to you…you go to it

2 Kata-kata Magik:

ryn berkata...

ehh i sukalah simpan kad kawin org..semua kekwn i yg kawin semua i simpan tau..yg dh bercerai berai pun ada tp kad dorg masih lagi ada lam simpanan hehehhe

ladyfisz on 9 Mac 2010 11:14 PTG berkata...

kak ina: hehe nostalgic sgt klu yang dah bercerai berai tu tengok balik kad kawen derang kan. Tapi, saya doakan semua masjid yang di bina kekal sampai akhir hayat.

Eda:tak sangka aku ko ada gang yg suka kumpul kad kawen kan. leh wat hobi, nnt masuk majalah 3. Hehehe... ko mmg compulsary ye cik bobot. no excuse hopefully.

 

It whirls likely W.H.E.E.L Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template