My Princess

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

My Prince

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Sweetpie

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Selasa, 9 Februari 2010

Yey legaaaa.. ;)

Yippi!!! kami clear. Memang agak gabra sebenarnya masa nak tunggu result td. Seram sejuk badan ni. Tapi masing-masing cover cun baekkk jer.

Saya punya.
Dia punya..

Jangan pikir lain eh.. HIV kan skrg ni senang2 je bole tersebar. Tak payah hubungan kelamin, tak perlu isap dadah kosing jarum pun bole kena. Luka sket pas tu tlg org, masuk darah ke.. Macam2 bole jadi.

Dulu masa blaja kerap jugak pegi Rumah Solehah kat Cheras. Umah ni untuk kanak2 HIV. Saya simpati tapi harus la risaukan diri sendiri juga lepas2 tu. Kitorang bergaul dengan kanak-kanak tu macam orang biasa, tanpa gloves dan lupa yang mereka tu sakit. Tambah pulak mereka semua mesra alam.
Mana la tau time tu kat badan ni ada luka2 yang tak di sedari. Kan menyumbang tuh.
Tapi apa pun, Alhamdulillah.. Lega gila benda ni dah settle. Baru la feel lebih nak prepare habis-habisan.

Kami punya..

Success doesn't come to you…you go to it.

5 Kata-kata Magik:

~dARlee zURiS~ on 10 Februari 2010 8:46 PG berkata...

yeaa..dah boleh kawen!
;)

dangdut berkata...

aku tak fhm kenapa kor risau sangat

ladyfisz on 10 Februari 2010 10:30 PG berkata...

Zuris:yey! dah bole yakin bersedia.
Dangdut gendut: telah di explain pleaseee. gediksss tak abis la anda ini.

Dangdut berkata...

noi mmg suka drama

ladyfisz on 11 Februari 2010 9:36 PG berkata...

life full with drama is worth. so?? ada masalah ke reza dangdut?

 

It whirls likely W.H.E.E.L Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template