My Princess

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

My Prince

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Sweetpie

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Khamis, 18 Mac 2010

Shopping tak abis lagi..

Malam ni saya ponteng kelas sebabMr Fiance ajak pegi shopping. Lantas meng'sms' the related parent;
" Salam Pn Aliza, I wish i could postpone the class tonite to thursday nite. Can i?"
"Can, No problem"

Kami pun meneruskan perjalanan untuk berbelanja dengan bijak. Errr bijak ke?? Bole tahan bijak jgk la.


Ni la hasil koleksi kami. Tinggal nak cari kasut weekend ni.
Owh ya... dan lagi satu, 'barang itew' hikhik..

Tadi abg dah ingatkan;
"eh ayg punya tu x beli lg la.."

Uikssss ingat jer.

For her

Pernah dengar tak brand Forest Secret? Saya memang penggemar setia product ni. As for the hantaran, i have chosen all body set from Forest Secret.


For Him

Kami dapat borang contest as saya adalah ahli. Hadiah utama dapat kereta, 2nd tv 42 inch, 3rd laptop, 4th Handphone, 5th camera. Rasa-rasa, saya akan dapat yang mana satu?

Aiming for a car. heheh bole dapat keta free tanpa hutang 7 tahun. Best kan..

OKE... lagi t.i.g.a.m.i.n.g.g.u sahaja.

Success doesn't come to you…you go to it

6 Kata-kata Magik:

mrsdjones on 18 Mac 2010 7:33 PG berkata...

Wah Noi.. good progress! 3 weeks tu, banyak benda boleh buat. Curi2 time weekdays is a good idea. Kalau rasa tak sempat, divide n conquer ok. Kadang2 nak cari time yg dua2 free susah juga

reza berkata...

for Reza Xda?
saja nyampuk leh?

ladyfisz on 18 Mac 2010 10:51 PG berkata...

Nette: hehe nette.. kata orang, pressure makes ppl works the best kan. TQ very much for ur advice. InsyaAllah.
Reza:wah..wah... reza pn nak yer???? err seru dah dekat la tu. aminnn. ;)

puterry berkata...

kehkehekh..apsal beg kertas korang tu suma sepasang? pakat beli kedai yg sama ke :D

ladyfisz on 18 Mac 2010 12:59 PTG berkata...

sbb beli sama2, tempat yg sama, harus lah beg kertas pun sama kan pu3. ;)

reza berkata...

kor gila...maksud aku door gift korang tuk aku..
ps3 satu leh?
leh lah noi...plsssssss

 

It whirls likely W.H.E.E.L Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template