My Princess

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

My Prince

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Sweetpie

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Khamis, 1 Julai 2010

Bersanding bertiga la esok..

Esok majlis resepsi kami sebelah keluarga suami.
Of course perasaan nervous terasa macam nak bersanding dulu. Tapi tak tahu lah.
Sebab dulu termasuk gabra nak akad nikah skali.
10 April - 3 Julai
Sekejap je rasa. Dulu masa nak edarkan kad, heboh orang tanya kenapa lama sangat gap.
Errrr biarkn la nak gap berapa lama pun. Bukannya kami buat dosa. Betul tak.
-Dua bulan . tiga minggu . kami hidup sama-sama-
Yang pasti, saya sayang dia sangat-sangat.
Yang pasti, saya rasa bahagia bila dia bertanggungjawab.
Yang pasti, saya gembira dengan kehidupan sekarang.
Saya sayang kamu, sayang..

Hehe dalam tempoh dua bulan tiga minggu tu jugak, saya telah di sahkan hamil.

I am going to be a mother.
We are going to be more than two.
It is still in early stage, as for now i am only in 6 week pregnant.
I pray my little gems will be strong to hold and develop healthily.
Thank you Allah for the very precious gift.

Success doesn't come to you…you go to it

2 Kata-kata Magik:

~dARlee zURiS~ on 1 Julai 2010 1:06 PTG berkata...

wah...good news!
congrats noi!!!
means anak ko thn depan lah kan?alaa...tak sempat nak sebaya ngan anak kwn2 lain.hehee...
nway..jaga diri leklok k.

ladyfisz on 1 Julai 2010 3:51 PTG berkata...

tq zuris..
a'aah due thn dpn. x pe la, pjg umur murh rezeki anak aku sebaya la ngan kawan2 yang kawin thn ni. aku rs cam tahun ni ramai gila kawin. hehe lawan2.

 

It whirls likely W.H.E.E.L Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template