My Princess

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

My Prince

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Sweetpie

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Khamis, 4 Ogos 2011

Cerita Ramadhan.

Salam Ramadhan semua!
Hari ni dah 4 Ramadhan. Sekejap je dah nak habis seminggu puasa.
Puasa saya tahun ni, kami dah bertiga.
Kalau tahun lepas saya lesu sebab mengandungkan Hannah, tapi tahun ni, kelesuan saya berbaloi sebab ada Hannah.

1 Ramadhan yang lepas abg accident langgar motor. Dia mengantuk driving OTW nak pergi kerja kat area Klang.
Berderau jantung ni bila dengar berita tu. Nak di jadikan cerita, handphone abg ada dgn saya. Tak tahu dia letakkan handphone tu dalam handbag.
Maknanya benda mmg dah nak jadi. Tuhan dah rancang macam tu, kita kena redha.
Alhamdulillah dua-dua selamat. Tapi kondisi kereta dan motor sangat menyedihkan.

Malam tadi dah selamat kereta ditow bawak workshop. Report semua dah settle untuk claim insurance.

Saya pula MC 2 hari sebab demam selsema. Pagi tadi bangun nak siap-siap pergi keje, boss SMS cakap kalau nak rehat dulu tak pe. So far keje yang urgent dah follow up. Then saya cakap terus terang takut pula nanti dia suruh sy resign terus. Nayaaaa.
Dia suruh sy rehat lagi pun kat ofis tengah tak ada keje sangat, dari duduk-duduk2 kat ofis baik rehat kat rumah boleh baring dan tido.
Baik pula saya rasa boss saya ni. -wink!-



 Comel kan antara corak collection Drypers Special Edition yang sempat saya beli.

Success doesn't come to you…you go to it

1 Kata-kata Magik:

NormaLiza Mah on 6 Ogos 2011 3:02 PG berkata...

Hai...
singgah tgk entry n klik2... sama2 jana tabung...
jom klik2...
Moga berjaya dgn nffng...
Salam perkenalan.

 

It whirls likely W.H.E.E.L Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template