My Princess

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

My Prince

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Sweetpie

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Isnin, 30 September 2013

dua garis selari ke tiga

This morning my husb asked "Rasanya mummy dah tak de sangat muntah-muntah macam dulu"
Owh he did noticed.

Yess a closing ceremony of entering my 4 months was so damn terrible. Lima hari MC nak??

Even though this is my 3rd pregnancy the excitements are still the same. 
Saya dah berangan macam mana nak susun tido anak tiga orang. :D
Saya dah berangan lepas ni kena request daddy beli MPV. :D
Saya dah berangan nak habiskan cuti berpantang dekat mana. :D
Saya dah berangan nak belli barang baby itu dan ini.

Jauh nau berangannya.. Kena masa terperasan dek suami saya mesti dia tegur
"uiiii mcm nak tembus pintu tu duk berangan apa?"
hahaha...

My EDD will be on March 17th 2014. Ok counting begin, my little strawberry cupcake i pray u will bake as a yummy delicious strawberry cupcake. :p
InsyaAllah

Success doesn't come to you…you go to it

1 Kata-kata Magik:

~daRLee ZuRiS~ on 2 Oktober 2013 9:09 PG berkata...

Tahniah beb!

 

It whirls likely W.H.E.E.L Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template