My Princess

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

My Prince

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Sweetpie

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Jumaat, 3 Ogos 2007

Today is Friday

Dear Diary,



Its Friday today.



Aku nak masuk jugak benda yg pu3 masuk tu. Tp td tanya abg, abg ckp jgn masuk. Dia kata mcm mkn duit org bwh kita. Org nak suruh dia jd downline.. Tp dia dah serik la plk. Dia ckp dia dah x nk join benda2 ni sebab dulu dah rugi ribu2.. ala tp saja nak try apa salanya kan.. kita wat experiment. mmmm x tau la. X decide lg cam mana. Tp apa pun thanks ye sbb nasihat kat kita.



Ok tutup cite pasal tu. Eh sabar je la.. Seminggu ni dtg keje goyang kaki je. Apa pun x buat. mmmm bestnya.. nak berangan masuk Agilent jap. Klu la bole kan... Rasa mcm my dream come true je... hahhaha awan2 dah kuar kat kepala. Dush!! Mat Jenin la plk.



come back to reality plzzzz....

2 Kata-kata Magik:

Anonymous berkata...

dushh...bedebuk kena muka aku. ahahaha...aku da anta soalan pasal tu kat ustaz ni http://www.zaharuddin.net and kalu xsyubhah n apa2 suma tu..which means okay, aku proceed. kalu tak, takpela rugi 50 dr aku msuk hell. huhuhuhuu

mysterious.mind berkata...

Its ok my dear. Good effort actually. We learn from the mistakes.

 

It whirls likely W.H.E.E.L Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template