My Princess

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

My Prince

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Sweetpie

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Isnin, 12 Januari 2009

Closer.. :)

When the due date is getting closer..

 Finally, i clearly made up my mind to believe the instinct of mine that he is the ONE!

I pray to god;hopefully i've made a correct decision.

I pray to god;I wish everything will be fine.

All preparations are 75% completed.. And aku dah mula garu kepala memikirkan banyak nyer hal yang kecik2 nak kena settlekn. Its all about money consuming..

Since i am the only daughter in my family, semuanya agak beria sket aku rasa. I've told them i just need it to be the simplest as it should be. But i dont think it can be.

Reason: adik beradik ayah je dah 12 org.

                 adik beradik umi ada 6 org. 

Bajet kalau 6/12 and 4/6 families yang datang.. dah ada around 60-70 persons including tok n opah.

Darling info might be dlm 8 kerata nak datang. So total up aku budget dalam +- 180 orang.

Huih pening kepala aku.. ramainya manusia. Hehe aku malu ok ramai2 ni.. Im SHY!!!!

Tak pe la... kata orang, 'the more the merrier'.

Jemput.. sila - sila.. semua memeriahkan majlis.

Aku sibuk, darling pun sibuk jugak.. Semalam call tgh kat kedai bunga utk wat sirih junjung.

"Hah?? Sirih junjung nak wat apa?? "

"Entah la yang, derang suruh g cari abg beli je la.. Tak tau benda pun ni."

Aku nak gelak.. Aku tau dia pening kalau masuk kedai yg lain macam sket crowded dia. :D

Uih aku berdebar.. takut pun ada..

8 Kata-kata Magik:

ima on 13 Januari 2009 12:48 PG berkata...

congratsss galfren!! errr saya ni tak dijemput ke?? jap jap..bila ni noii, padan le senyap=sibukshopping=sensitip semenjak 2menjak ni eh..i'm so happy for you darling.

zuris on 13 Januari 2009 10:57 PG berkata...

wahhh..im excited
at last!
bila noi??
kami2 x dijemput ke??
no info pun :(

congrats!

lid berkata...

bilakah tarikh keramat itu noi??:D

0ladyfisz0 berkata...

ima:
thank you dear... pray for me k. klu dekat lama dah i bentang kapet merah tuk u. tp german tuh jauh sgt la.. x cukup kain nak bentang. :D

zuris:
zuri,wak jemput la dtg umah aku klu korg free ari ahad ni.. majlis sblm Zuhur. ala kadar je.. tp you are most welcome.

lid:
ko tau dah bila kn... hehehe.
Thanks a lot.

Murni berkata...

wahh!!! aku ketinggalan!! engagement ke nikah ni??
whatever it is, congrats noi!!! :)

mrsdjones berkata...

Noi... jgn lupa cerita details k.. and nak tgk gamba plis! :D

. i . n . a . z . berkata...

nak jugak dijemput
hehehehhe

green apple on 21 Januari 2009 8:32 PG berkata...

thanks for reading my blog and congratulations to both of you.

kem salam kat darling itu ye.

 

It whirls likely W.H.E.E.L Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template