My Princess

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

My Prince

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Sweetpie

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Khamis, 22 Januari 2009

The 'Term' had Changed

Tons of work!!!!

status: -e.m.o-

Dear readers & buddies.. Thanks a lot for the wishes.

" emm same2.. abg blk ye syg.. ni nak singgah umah maklong kat bkt beruntung"  the 1st  sms after everything settled.

Everything goes very nice and smooth. Syukur Alhamdulillah..

Very much thank you to ayah, ummi, saufi, fizal, mohd debab and all relatives and neighbours and my one and only friend who came Pn Putri.
For those yg aku tak ajak, bukan saja tak nak ajak.. Tapi saya malu nak mengajak.. Kalau kawin nanti korang tak suruh pn confirm aku akan ajak jugak. Dun worry k. Sorry...

Aku sangat2 bersyukur dengan semua rezeki yg DIA limpahkan..

Banyak benda actually happened sepanjang aku cuti baru ni.

-Darling dah dapat keje lain kat KL.. "Tu la yg, kn ada hikmahnya apa yg dah jd baru2 ni.. Poket penuh; keje baru yg lg best pun dapat.. Syukur banyak-banyak."-

-Majlis pun selesai dengan sangat jayanya.. semua cukup.. Tak de banyak cerita, rombongan sampai on-time, kesimpulannya semua orang puas hati. "Syukur lagi"-

Gud Byebye Mok





-Mok kucing kesayangan mati. " Memang la sedih.. Tapi lagi kesian klu dia hidup pn sakit.. so aku redha kan. At least aku puas sebab aku yg last mandikn dia, bg vitamin n suapkn susu"-

-Fizal pn dah dapat keje jugak kat UPSI sementara tunggu TNB. ok la tu kn.. "Aku bersyukur lagi"-

-Saufi balik sangat-sangat menggembirakan ayah-

-Aku tinggalkn rumah sebelum balik Penang hari tu semua dah siap kemas.. Rumah dah kembali seperti asal. "Aku lega"-

--------------------------------------------------------------

Abg ckp aku cantik hari tu. Berseri-seri. Hehe ye ke yg??

Patut la tak kedip mata tengok. Nampak sangat selama ni aku comot kot dia nampak. hahahahaha...

"Isk lawa pulak tunang aku ni. Kalau bole lama dah kena terkam. Isk geram la pulak" [statement 18^&$%] :D

Se-excited aku, makan maitain je.. mana leh tinggal.. Darling plk happy sgt sampai kenyang. Tak jamah nasi pun masa dtg ari tu..

Ayah tanya, "Tak makan ke Arm??"

"Hehe tak pe la pakcik.. Saya lega sangat semua dah selesai sampai kenyang. Tak makan pun tak pe.."

Masih dalam situasi tak percaya; selalu tersasul..

"Bkn gf, tunang lah. dah lupa ke kita ni dah tunang.. huhu" emo darling bila aku t'sasul.. Sorry la yg, blm biasa lagi la..

Alhamdulillah...

------------------------------------------------------

Back to WORK!!!

~tata~

p/s: Few photos at The e-Day

6 Kata-kata Magik:

zuris on 23 Januari 2009 10:28 PG berkata...

tahniah noi
dah jd tunang org ek
sori ar x dpt dtg
kau kwen ti mesti dtg.kalu jemput lah ;P
hehehe..

nway..bila majlis??

. i . n . a . z . berkata...

cik noi tunangan orang,
congrats.... congrats

fadh berkata...

noi congrats!! :-)

mrsdjones berkata...

Congrats Noi dearie ;) Alhamdulillah semua dah selesai.. tunggu jemputan Noi utk kenduri kahwin pulak hihi

0ladyfisz0 berkata...

Friends:
Thanks for all the wishes.

ima on 30 Januari 2009 1:32 PG berkata...

alamak..i termissed yang ni....congrats Noi eh..so janji berapa lama ni?? and sempat jugak usya gambo tadi,"wowww!!!"..patut le abang tak tahan...wakakakakka (jgn mare tau darling!)

 

It whirls likely W.H.E.E.L Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template