My Princess

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

My Prince

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Sweetpie

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Selasa, 24 Februari 2009

The DUMBEST thing happened

I did a very BIG mistakes last night.


Anybody agree kalau kita cakap Bahasa Malaysia/Bahasa Melayu [or kesimpulannya our mother tounge] sangat susah.. Sape setuju???


Ker aku ni yang memang sangat weak subjek bahasa!


Erm ni semua gara-gara kepala duk mikir teringin sangat nak makan mcd sepanjang otw nak g kelas smlm. Eventhough lagi 30 min nak start class pun aku gagahkan jugak g cari mcd.


Akibatnya the most DUMBEST thing happened.


I didnt prepared for the class which i usually use my earlier 30 mins to do some revision about the topic that im going to teach that day.


I taught them a DUMB thing and make me myself such a silly person.


I made them more confused with the topic which they were already in all the way confused about  Bahasa Malaysia.


Plus there's a new student from KL which kinda of 'kerek' and like to ask me nonsenses sort of 'loyar buruk'. Made my day even worse.


He keep plays tricks on me then i fall into his trapped due to how anxious i am to deal with the tricky questions and arghhhh aku sakit kepala OK!


He keep asking my age, am i married and staring at me secretly from his seat.. "My dear, u ingat i tak tau ker?? I have my another binocular eyes la."


I am very very sorry. I messed up the class.


:-(

8 Kata-kata Magik:

mrsdjones berkata...

errr.. apa telah terjadi..
apa2 pon kesian kat Noi..
mmg subjek bahasa malaysia susah sebenarnya..
esp bab mengarang2 ni memang tak pandai!

0ladyfisz0 berkata...

CT:
uwaaa noi lagi prefer bab brain storming nak cari isi penting tuk karangan dari part tatabahasa n novel tah apa2 tu.

Diyana Ali berkata...

janji budak tuh tak pandang "situ"

Murni berkata...

amenda yg DUMB tu?? isk isk isk.. just forget it lah.. evryone make mistakes.. :P

mrsdjones berkata...

owhh.. part yg kena hurai karangan/novel ek? yang tu pon pening jugak!

ina camar on 1 Mac 2009 3:08 PTG berkata...

hiihi .. sukanya

ima on 2 Mac 2009 2:54 PG berkata...

subjek libatkan bahasa ni semua susah, pulak nak mengajor orang ni lagi le susah..hehe ala tak kisah la noi, bebudak zaman skang cepat konfiden..ahaks

. i . n . a . z . berkata...

beb.... u r tagged. sila jawap tag yeh.

 

It whirls likely W.H.E.E.L Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template