My Princess

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

My Prince

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Sweetpie

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Jumaat, 15 Mei 2009

Jumaat dah.. :S

Kejap je kan masa berlalu. Rasa mcm baru je abg datang hari tu. Story pn aku baru je update smlm.


Kalau nak ikutkan minggu lps hari ni aku tgh excited tunggu dia sampai.


My Lovely Friday..


Hari ni aku dapat surprise present. Aku nampak sorang uncle ni tgh tolak trolley kat luar bawak barang tetiba panggil aku dr luar. Aku igtkan dia suruh aku bukakkan pintu. Aku ckp la pakcik pintu ni x bole bukak. Kena ikut pintu dpn.


Dia pun g la masuk ikut dpn last2 bawak trolley tu ke tmpt aku. Tiba2 suruh aku sign form. Cuak aku bila tengok benda tu resit kata nama aku purchased barang harga RM700. Aku dgn blurnya ckp sy x de order apa2. Bole aku siap fikir aku ada salah klik mana2 ke sampai terorder barang..


Innocent betul.. Mcm bodo pn ada sbb aku x mo sign. Hehe last2 boss datang ckp that lcd is for u. Heheh dia yang belikan rupanya.


Yey Dapat LCD 22". Best ni layan movie kalo bwk balik umah. :D


Certain2 org je yg dapat LCD ni. I know him. Dia style yg suka bg reward kat staff. And this time is my turn. :D


DSC00034


 


TQ.. TQ..

4 Kata-kata Magik:

ayu berkata...

wahh syok nyaa...best dpt boss cmtu kann

Sharon Stone berkata...

ok jeles level 10

0ladyfisz0 on 19 Mei 2009 10:16 PG berkata...

ayu:
Erm.. memang sangat best dapat boss mcm ni. Cuma jangan sampai naik kepala dah la kan..

Reza:
heheh... aku tau ko jeles. :D

mrsdjones berkata...

bessnyeh boss baik kan?
nak kerja pon senang hati, tak la berkira tenaga sgt hehe :p

 

It whirls likely W.H.E.E.L Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template