My Princess

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

My Prince

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Sweetpie

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Jumaat, 8 Januari 2010

Sila ambil sijil kursus kahwin anda..

Hari-hari ayah call tanya "kak long dah cakap kat arm ke?"
Hari-hari saya call tanya "abg macam mana? ayah hari-hari tanya"
adeiiii.. pening sebenarnya kalau kena pressure macam ni.
Okeh dewan rasanya dah booking kot. (tak tau.. ayah punya part)
Ahad ni nak pergi ambik sijil kursus kawin kat Taman Tun.
Biar kepuk lama-lama nanti hilang satu kerja lagi kena kursus lagi sekali.
Success doesn't come to you…you go to it

2 Kata-kata Magik:

thanezra on 26 Januari 2010 2:49 PTG berkata...

kalau book tapi x sempat nak capai wedding date yg dingini kita wat lah party liar/buih kat dewan tuh..leh?

ladyfisz on 26 Januari 2010 2:54 PTG berkata...

what do u mean x sempat nak capai wedding date???? as kawan ko kena doa la yg baik2 tuk aku. apa daaaa. cettt!!!

 

It whirls likely W.H.E.E.L Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template