My Princess

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

My Prince

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Sweetpie

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Selasa, 26 Februari 2013

Love it, love them!


I love to see when the kids are juggling over on bed. Jumping-rolling-singing-screaming
Bising gila! But i swear it is really really fun!
Mak tak payah la nak lompat sama kan. Enough to join their happiness together.
Harraz yang tak pandai melompat pun terkinja-kinja rasa nak melompat riang.
"Mat Senyum" I tu kalau senyummmmmm... Alahaiiiiii "You made my heart melt la darling!"

video


Keadaan paling comot mereka adalah paling comel di mata saya. 





Hannah dah pandai malas nak bangun pergi sekolah. This morning she pretended sleeping when i woke her up. Buat keras je minah ni bila mummy dan Harraz kejutkan. Tipu la tak sedar lagi...
Tapi bila saya geletek anak dara tu terus tersenyum. Haaaaaa malas bangun eh.

Harraz pulak dah pandai main kereta. Semua benda bole jadi BMW Harraz, Lagi best bila Skyline Harraz tu is a food! Tangok la roti coklat pun dah buat track atas lantai. 

Mak nak marah pun rasa tak jadi.
 Ok-Ok-Ok He is learning! -Pasrah-







Love them like crazy!



Not to forget, i never stop falling in love with him too! ~~~ love is in the air~~~~

I love to be surrounded with millions of loves everyday!

Success doesn't come to you…you go to it

0 Kata-kata Magik:

 

It whirls likely W.H.E.E.L Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template