My Princess

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

My Prince

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Sweetpie

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Jumaat, 28 Ogos 2009

Hunting for buffet 1

As per annual Ramadhan activities, people start hunting for Ramadhan buffet. Same goes to me. Masa terluang digunakan utk search kat mana best nak g berbuka. Here are some places i wish to go with affordable prices. (Bulan puasa jangan membazir kan. hehehe)


p/s: click on the photo for more details.


1.t_flyer_restaurant_ramadhan1_ezg_1


2. 15844671_1131de451250601005


3. ASEANA Dynasty Hotel Kuala Lumpur


4. D'lishdLISH_bukapuasa_080825


5. Ramadhan2009


6. 2325


7. Tenji Japanese Buffet Promotionogos_promotion_2


p/s: syg pilih satu bole? hehe tp my choices are antara 1,6 and 7 oke.. Pleaseeeee.


p/s lagi: any other suggestions are most welcomed.

4 Kata-kata Magik:

Mic Nichols berkata...

Kor nak berbuka puasa ngan ice cream jer?
LUCAH!

mrsdjones berkata...

uiii japanese buffet mcm menarik. ;) teringin sgt nak makan dim sum tp susah nak cari yg halal. kat hotel ada tp mahal gila, takdak buffet :p

Hunting for buffet akhirnya.. « likely W.H.E.E.L on 6 Oktober 2009 1:51 PG berkata...

[...] for buffet akhirnya.. Ok even raya pun dah almost abis, baru terasa nak update kisah kepingin berbuffet yang bersama rakan2 sekolah. Akhirnya kami ke Pannaz Restaurant. Kisah yang berlaku telah diolah [...]

Joko on 6 Julai 2010 4:16 PG berkata...

terima kasih...puasa itu nikmat :)

 

It whirls likely W.H.E.E.L Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template